Sæson 2010/2011 går på hæld

Post date: 24-06-2011 22:34:30

En fantastisk sæson for de to brass bands i Frederikshavn FDF 1. Kreds er nu ovre, og det er tid for en velfortjent sommerferie.

FRBB har i sæsonen 2010/2011 deltaget i tre brass band konkurrencer og var det bedst spillende brass band i dem alle, selv om det ikke endte med tre sejre. Orkesteret vandt 3. division til DAO DM, fik en 2. plads til FDF's Koncertstævne og vandt Sektion A til AaMuk.

FJBB har deltaget i to konkurrencer. Ved FDF's Koncertstævne blev det til en flot 5. plads og Publikumsprisen. Og ved AaMuk fik orkesteret en 2. plads i Sektion C.

I denne sæson var det også første gang, FRBB afholdt en julekoncert i stedet for den traditionelle Nissemarch. Julekoncerten blev et hit, og FRBB og FJBB fik vist publikum, hvad de kunne. Det blev forhåbentligt starten på en ny juletradition i FRBB!

I løbet af sæsonen har FRBB og FJBB haft forskellige gæstedirigenter. I den forbindelse skal der lyde en stor tak, fordi de havde lyst til at lægge vejen forbi Frederikshavn.

En af dem var Jacob Vilhelm Larsen, som i slutningen af sæsonen havde taget sit norske brass band, Elim Brass, med på turné i Danmark. Her blev et af deres stop Frederikshavn, hvor de spillede en fælleskoncert med FRBB og FJBB. I den forbindelse modtog FRBB en invitation til også at besøge Elim Brass.

Vi vil gerne sige tak til alle de folk, som har støttet op omkring FRBB og FJBB i denne fantastiske sæson, og vi håber, I er klar på at give lige så meget støtte fremover!

God sommer til alle!