FRBBs ABC

CD

Mange af orkesterets medlemmer har et utal af CD’er med brassmusik. Så mangler du et nummer eller to at lytte til, måske endda af dem vi spiller, så forhør dig hos dine medmusikanter.

Elevarbejde

Elevarbejde er en stor del af vores arbejde i FDF Frederikshavn Brass Band. Alle kan som udgangspunkt optages som elev i FDF Frederikshavn Brass Band, men FDF er børne- og ungdomsarbejde, hvorfor børn og unge, som ønsker at lære at spille, har højeste prioritet.

Undervisning af elever foregår af orkesterets egne medlemmer i FDF Kredshuset på Bornholms Allé.

Formål

Formålet med FDF Frederikshavn Brass Bands er at møde børn og unge med et kristent livssyn og skabe musikalske oplevelser i overensstemmelse med engelsk brass band tradition.

Hjemmeside

Orkesteret har en hjemmeside www.FRBB.dk, som løbende bliver opdateret.

Instrumenter

Instrumenter tilhørende orkesteret udlånes uden vederlag under erstatningsansvar til medlemmerne. Ved udmeldelse af orkesteret skal instrumenter tilbageleveres i uskadt stand og være rengjorte.

Luft

Luft skal medbringes til ALLE prøver, arrangementer og konkurrencer med FDF Frederikshavn Brass Band. Vi bruger luft i uanede mængder – så medbring rigeligt!

Navn

Vores orkesternavn er ”FDF Frederikshavn Brass Band” og hører under FDF Frederikshavn 1. kreds. Orkesterets kontaktperson og adresse er den siddende orkesterleder.

Politik

Vi følger i FDF Frederikshavn Brass Band kredsens ryge- og alkoholpolitik samt den gældende samværspolitik.

Torsdag

Torsdag er banddag! Vi har bandprøve hver torsdag kl. 19.30-21.30 i FDF Kredshuset på Bornholms Allé.

Uniform

Som en del af FDF Frederikshavn 1. Kreds bærer vi naturligvis FDFs Forbundsskjorte sammen med sorte bukser, sorte strømper, sorte sko og sort T-shirt.

Zzzzz

Hvis pludselig træthed skulle opstå til prøverne, så har vi heldigvis altid kaffe på kanden.

ÆV

P.t. er FDF Frederikshavn Brass Band ikke et fuldt besat brass band. Vi mangler medlemmer så kombardo.

Øvning

Det forventes af den enkelte musiker, at vedkommende øver sig, sørger for at kunne sine ting og deltager velforberedt til prøverne. Hvis der er noget, man har svært ved, er man altid velkommen til at spørge de øvrige medlemmer om tips og tricks til hjemmeøvning.