Årets overraskelse

Post date: 17-01-2011 13:19:33

Frederikshavn FDF Junior Brass Band blev af den uafhængige Brass hjemmeside Northernbrass.dk nomineret til en award for en af 2010’s overraskelser på den danske Brass Band scene. Det var deres flotte Sørøverprojekt Brass på Skatteøen, fremført ved Aalborg musikkonkurrence 2010 og vinder af konkurrencens 1. pris.

Blandt de tre nominerede blev det Århus Brass Band, der til sidst løb med årets award for deres opførelse af Harrisons Dream ved DM 2010.

Både Brass Bandet og Junior Bandet er i gang med forberedelserne til årets forskellige koncerter og stævner. Et af højdepunkterne er naturligvis FDF's Koncertstævne den 2. april i Grenaa.

Brass Bandet skal desværre sige farvel til et par stykker i år. Frederik Skov og Rasmus Winther skal af sted ud i den vide verden til henholdsvis Århus og Canada. Vi ønsker jer god vind fremover. Heldigvis skal vi også sige velkommen til nogle nye musikere. Rasmus Skou er tiltrådt som Sopran cornet, Anne Gatten som 2nd euphonium, Cecilie Rasmussen som 2nd trombone. Og så er Morten George efter opstart af studierne vendt tilbage på Solo trombone.

FRBB er en af musikerleverandørerne til Søværnets Tamburkorps. Flere af drengene er eller har været i korpset bl.a. Poul Otto, Henrik, Anders, Morten og Christian.

Derfor bringer vi her en notits: Søværnet søger nye musikere til korpset. Se mere på deres hjemmeside tamburkorpset.dk

Det er lykkedes for FRBB at få en musiker med i European Youth Brass Band. Det er Jonas Terp, som er blevet optaget i bandet efter indstilling fra DAO. Tillykke til Jonas!