Presse

Om FRBB

FDF Frederikshavn 1. kreds Brass Band (i daglig tale FRBB) blev startet som traditionelt FDF-orkester helt tilbage i 1941, men har fra 1994 haft sin nuværende form.

FRBB består af ca. 30 musikere med instruktør og ledere.

FRBB har især gennem de sidste 10 år gjort sig gældende inden for de forskellige brass band konkurrencer i Danmark og vandt blandt andet FDF’s koncertstævne i 2009 samt 3. division ved DAO’s danmarksmesterskaber i 2010.

Ud over konkurrencerne har FRBB gennem de senere år haft stor succes med en række kirkekoncerter i og omkring Frederikshavn.

Det er en klar målsætning, at musikken konstant skal udvikle sig gennem den enkelte musikers dygtiggørelse på sit instrument. Og i fællesskabet skal musikken blomstre.

Om FJBB

FDF Frederikshavn 1. kreds Junior Brass Band (FJBB) er en del af FDF Frederikshavn 1. kreds’ elevarbejde og består af både øvede og mindre øvede elever.

Idéen bag FJBB er at skabe det bedste udgangspunkt for elevernes senere optagelse i det store brass band. Derfor afholdes elevweekender, ligesom både gæsteinstruktører og -dirigenter er flittigt brugt.

FJBB spiller både egne koncerter og koncerter sammen med det store brass band. Orkesteret har desuden deltaget ved både FDF’s Koncertstævne og Aalborg Musikkonkurrence.

Logo

Orkesterbilleder

FJBB (2011)

FRBB & FJBB (2011)

FRBB (2013)